Weer naar school!

De laatste week zomervakantie is hier aangebroken.
Volgende week weer naar school!


6 weken vakantie!
De school is dicht.. Hallo vakantie! In het begin van de vakantie zag ik er best tegenop. Zeg nou zelf:
6 hele weken een kleuter en peuter om mij heen! Hoe ga ik deze weken in hemelsnaam door komen, was een gedachte die steeds voorbij kwam.  Het speelt natuurlijk mee dat wij een balkon hebben en geen tuin. Want in een “normaal” huis is het net iets makkelijker de kids naar buiten sturen. Nu moet ik bij de jongste echt nog mee. De oudste mag voor op het veld spelen sinds kort. En dit vindt ze erg leuk.
Ze blijft netjes waar ze mag komen en speelt de ene keer met vriendjes en de andere keer alleen. Maar terugkomend op de vakantie, het is mij reuze meegevallen! We zijn natuurlijk de eerste 2 weken gelijk weg geweest. Waardoor de kids enorm genoten hebben van het buiten zijn en de vrijheid dit alleen te mogen. Ook werd er aardig uitgeslapen op vakantie omdat ze iets later op bed lagen. Dit heeft er thuis voor gezorgd dat de kinderen uitgerust zijn. Fijn beginnen aan het vakantieleven thuis!

No stress
Thuis was er voor de vakantie nogal eens wat stress. De oudste was snel geïrriteerd omdat ze toe was aan vakantie. En hier reageert de kleine man natuurlijk ook op. Regelmatig waren hier dus twee kids tegen elkaar aan het schreeuwen of vlogen elkaar letterlijk en figuurlijk in de haren! Tja, dat heb je nu eenmaal. Want met kinderen is niet alles even rooskleurig! Maar na de vakantie was er weer liefde! De stress is weg en de kids spelen weer fijn samen. Af en toe een kleine “ruzie” maar dit hoort erbij.

Groep 3
Nu kijken we uit naar het nieuwe school jaar! Groep 3 staat voor de deur. Het was nog even spannend of ons meisje wel of niet door zou gaan. Maar ze is de laatste weken van groep 2 gegroeid en de juffen hebben er alle vertrouwen in.  En dat betekend een nieuwe schooltas. Want die kleuter tas kan echt niet meer! ;-) Ons meisje wil een schoudertas! Zoektocht is geopend.. En het liefst ook nog een nieuwe broodtrommel en drinkbeker.. We gaan het zien! Ik ben nu aan het neuzen bij Intertoys, school en boeken… Handig voor zowel de basisschool en middelbare school. Heel fijn nieuw school jaar vast gewenst!

 

Liefs Sandra x

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge