Volle maan party!

Volle maan zorgt voor onrustige nachten..


Volle maan “party”, voor ik kinderen had geloofde ik niet in zulke dingen. Want hoe kan volle maan nu zorgen voor onrustige nachten?!

Nachtelijke avonturen

Onze oudste leek hier al last van te hebben want eens in de zoveel tijd waren we de nachten druk met haar. Bizar want ze heeft nooit last gehad van niet willen of kunnen slapen. Zij is nu eenmaal een goede slaper. Ze raakt haar kussen en is binnen no time vertrokken. Ideaal! Maar zodra de maan weer volop scheen was het mis. De jongste daarentegen heeft standaard wat meer moeite met het slapen. Dit heb je ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen. ;-) Gelukkig heeft hij sinds de zomer van 2016 wat meer de smaak van het slapen te pakken. Zelden is hij nu nog wakker. En vaak als hij wakker is, is er ook echt iets. Nare droom, plassen, ziek of VOLLE MAAN!

Hoe kan dit?

Tja, hoe het allemaal precies werkt durf ik niet te zeggen. Dat het iets mets stralingen van planeten en hun standen te maken heeft is vrijwel zeker volgens deskundigen, maar ook hier zijn de meningen over verdeelt. Elke maand is er volle maan en dus (bijna) elke maand hebben wij een volle maan party! Een paar nachten of sowieso één nacht waarin de kleine man wakker is, niet in slaap kan komen en energie te veel lijkt te hebben. Echter was hij vannacht erg rustig en hadden de katten een volle maan party! Ik hoorde ze rennen, luid miauwen en aan onze slaapkamerdeur krabben. Erg fijn! (we wonen in een appartement dus vandaar dat ze bij onze slaapkamer deur kunnen komen.) Ik weet nog wel dat de oudste na haar 4e met volle maan sowieso geen lasten meer had. Nog even te gaan dus… ;-) Maar ach, als het alleen bij volle maan party’s blijft……

Merken jullie ook verschil met volle maan?

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge