Volgens hem, volgens haar – Wanneer sloeg DE vonk over?

DE vonk,
wanneer sloeg deze over?

img_6967

In de tweede volgens hem, volgens haar gaat het over: DE vonk.. Wanneer sloeg deze over, weten we nog waar we voor het eerst zoenden, waren we direct verliefd etc.
Even terug in de tijd en kijken of we dezelfde antwoorden geven. Ik ben benieuwd! Jij ook?

 1. Wanneer hebben wij elkaar leren kennen?
  Toen ik als klein meisje van 2 jaar naast hem kwam wonen. Toen vonden we elkaar alleen nog niet zo leuk. Heel af en toe speelden we samen. Maar het leuk vinden… was pas zo’n 14 jaar later.
  Haha, toen jij naast ons kwam wonen… Maar vervolgens hebben we elkaar 16 jaar nauwelijks gesproken.
 2. Waar was onze eerste kus?
  In de tuin van de videotheek. (haha klinkt dit oubollig!) Hier vielen we samen met nog wat anderen over een hekje heen. Toen iedereen weg liep, bleven wij liggen.
  Ehm, bij een vreemde in de tuin, nadat we samen over een hekje waren gevallen!
 3. Vanaf wanneer dacht je “Deze wil ik houden?”
  Toen het wat serieuzer werd en we erachter waren dat we het wel heel leuk hadden samen. Niet alleen verliefd, maar ook nog eens beste maatjes. (Of zoals wij het noemen: Sjumpies! ) We hadden ontzettend veel lol, begrepen elkaar alleen al door elkaar aan te kijken en hadden veel dezelfde interesses. Wij moesten alleen wat sneller beslissen of we samen verder wilden, omdat Jasper naar Apeldoorn ging verhuizen. De 4 jaar met de trein en onze weekend relatie heeft ons doen beseffen dat we samen verder wilden!

  Toen we het samen wel heel gezellig bleken te hebben. Ook al stond ik op het punt om te verhuizen en een nieuwe opleiding te gaan volgen!
 4. Was er direct een vonk?
  Nee, want ik vond mijn buurjongen eigenlijk nooit zo interessant. Haha.. Die vonk kwam later pas! Toen we beide in de jeugdsoos kwamen. Ik ben natuurlijk ook bijna 4 jaar jonger, dus uitgaan deed ik later.
  Die was er bij dat hekje ineens wel… maar toen was er ook aardig wat alcohol in het spel. Maar, we bleven contact houden en dus bleek die vonk die avond voldoende om een vuurtje te laten branden.

 5. Wat vind je het leukste, als je terug denkt aan die eerste verliefde maanden?
  Onze humor! Het lang leve de lol en hoe gekker hoe beter. Nacht-zwemmen in het zwembad (“illegaal”), op Valentijnsdag aankomen met een cactus, de lol met de gezamenlijke vrienden, overal seks.. *Uhm… Moet ik dit hier wel neerzetten??*
  Dat we in die tijd heel veel vrijheid hadden! Behalve school geen andere “verplichtingen”
 6. Wat trok jou aan in je partner?
  Grote stoere vent! Waar ik het liefst helemaal inkroop, heerlijk knuffelen, stoeien en gek doen.
  Maar ook zijn vrolijke lach en pretogen.
  En zijn stem… En….. Oké, alles!
  Lekker ding, gek als een deur, zoop met de jongens mee…
 7. Wanneer wisten de mensen om je heen dat jullie en stelletje waren?
  Haha.. In zo’n klein dorpje als Leens weet iedereen het al snel. Maar om wie het ging wisten de mensen nog niet. Er ging door het dorp: Jasper heeft ook met iemand in de tuin liggen zoenen. Haha.. Mijn moeder en vriendinnen wisten het als één van de eersten. Jasper zijn ouders kwamen er later per toeval achter. Toen ik bij hem was en zijn ouders eerder thuis kwamen dan gepland. Ze waren geloof ik lichtelijk in shock dat hij het zo dicht bij huis had gezocht!
  Dat heeft wel even geduurd. Tenminste, vrienden wisten het snel, mijn ouders een stuk later. Haha…
 8. Wanneer gingen we voor het eerst op vakantie?
  Ik geloof in de zomer van 2005. Naar Drenthe, vlakbij het Hemelriek. Met oma’s auto in een oud huisje. Haha..
  Dat was de zomer van 2005. Naar Borger, in de auto van mijn oma!
 9. Het hoeveelste vriendje/vriendinnetje ben je van je partner?
  Nummer 3. Van de serieuze relaties dan…
  Als in vaste relatie? De 3e. Drie keer is scheepsrecht, toch?
 10. Lieve woorden die je tegen hem/haar wilt zeggen:
  Elk huisje heeft zijn kruisje. Alles wat er in een relatie gebeurt maakt ons sterker en sterker. Het doet mij beseffen dat ik geen leven zonder jou zou kunnen leven.. De vader van mijn kinderen! Hun superheld! Mijn Sjumpie for life!
  Dat weet je ongetwijfeld, je hebt me 2 fantastische kinderen gegeven en je bent nog een super moeder ook! Ik ben blij dat je afgelopen zomer “ja” hebt gezegd!

Leuk om zo weer los van elkaar terug in de tijd te gaan! Weten jullie ook nog alles van hoe de vonk over sloeg etc.?

liefs-sandra-kladblok-accent

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge