Verloofd, en nu?

Als je verloofd bent, ga je (als het goed is)  trouwen.
Maar wat “moet” je regelen?

verloofd

Tja, nu mijn eeuwige vriend en ik verloofd zijn (oké, vanaf nu was het toekomstige man, even wennen.)  en hij de sprong durft te wagen te gaan trouwen, moeten er dingen geregeld worden! Maar waar de F*ck begin je!?

Regeldingen

  • Ik ben gevraagd – Check!
  • Ik heb een mooie verlovingsring (na 3 keer passen.) – Check!
  • We hebben het de wereldkundig gemaakt… – Check!
  • We hebben een datum – Check!

En nu????? Ik ben gaan brainstormen, mijzelf lekker gaan maken met een veel te dure smaak qua jurk, trouwringen, feestlocatie etc.
Oké dit moet anders. Misschien moeten we eerst eens kijken wat wij willen? Pakken we het groot, groter, groots aan? Of misschien toch kleinschalig. Als we dit bedacht hebben kan ik gerichter gaan kijken. O, sorry… Kunnen wij gerichter gaan kijken. Ik trouw natuurlijk niet alleen! ;-)Maar ach, ik geloof dat de man niet zo van het regelen is en ik wel. Dus, ik zal zo nu en dan zijn goedkeuring vragen. ;-)

 

Wanneer?


Zoals het nu lijkt trouwen we in 2018! (De exacte datum maak ik hier nog niet bekend. Volgt later wel!)
Ik weet het, dit duurt nog even. Maar we willen eerst het verhuizen doorzetten!
Deze plannen lijken komend jaar haalbaar te worden. (vacatures komen in oktober online en hopelijk wordt dit wat. Zodat ons appartement te koop kan! En we terug naar Leens kunnen.) Dus, dit gaan we eerst doen. Voor nu lekker brainstormen en dingen uitzoeken.

 

Hoe willen wij het?
Qua indeling van de dag zijn we er zo goed als uit. Waarschijnlijk trouwen we met vrienden en familie, maken we foto’s, gaan we taart eten koffie/thee drinken en hierna lekker eten. Of we een feest of receptie houden.. Tja, het zal één van beiden worden. Ligt er aan wat ons toekomstige huis voor kosten met zich mee gaat brengen. En wie weet veranderd er wel weer iets! Haha.. Het is nog geen 2018…

Dat we het iets anders doen dan “normaal” weten we wel. De mensen die mij in een prinsessenjurk verwachten kunnen lang wachten.
Ik zal zeker iets bijzonders dragen maar helemaal in het wit zul je mij niet zien! En nee, ook niet in een andere kleur. Wie weet laat ik hier in de toekomst wel wat meer over los. Of volgen er foto’s van kleine details op Instagram. Het word een thema feest. Iets wat bij ons past.
We houden wel van “anders” en moeten ons op DE dag wel prettig voelen bij hoe we erbij lopen en hoe het er allemaal aan toe zal gaan.

Ook locaties hebben we in gedachten. En ik denk dat het ook heel mooi bij ons thema zal passen. Dat het in het Noorden van het land gaat plaats vinden is zeker. Zelfs als we er dan nog niet wonen! En dat kinderen ook welkom zijn is een feit! De kids horen tenslotte bij ons en bij de familie en vrienden! Vaak maken zij het lekker luchtig! En zo moet het zijn op onze dag!

Al nieuwsgierig? Blijf mij volgen en je ontdekt steeds een klein beetje meer.

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge