Verantwoorde schoolbars van Fruitfunk!

Een verantwoord tienuurtje die ook nog eens lekker is!


Enige tijd geleden schreef ik als blogger het allereerste blog over Fruitfunk. Ontzettend leuk om te doen en ook nog eens een lekkere opdracht op een verantwoorde manier! Want hier houd ik persoonlijk én als moeder wel van. Want zeg nou zelf: van al die ongezonde zooi worden we ook niet altijd vrolijk toch? Uiteraard snoepen wij ook wel eens, maar in grote lijnen begin ik steeds meer een “foodie” te worden. Mijn interesse gaat steeds meer uit naar gezonde(re) voeding en een gezonde(re) levensstijl. (Ik overweeg niet voor niks de studie natuurvoedingsadviseur te volgen!) Toen Fruitfunk mij afgelopen week vroeg om hun nieuwste producten: de schoolbars, met mijn kinderen te testen werd ik ook erg enthousiast!

Op voor je het door hebt!

De deurbel gaat en de postbode bezorgt mij een doos vol lekkers van Fruitfunk! Ha! Daar worden wij vrolijk van. Naast de schoolbars waar ik zo over ga vertellen, zitten er ook nog Paw Patrol snoepjes in. Mmmm… lekker hoor! Appel of aardbeien smaak. Meer over deze  snacks lees je hier in mijn eerdere blogpost. Nu vertel ik je graag over de schoolbars.

“O wacht! Nog niet opeten!!! Mama wil een foto maken.”


Tja, ik wilde deze schoolbars testen met beide kids, blijkbaar zijn ze erg lekker want ik kon nog net op tijd een foto maken van de aller laatste die werd weg gesmikkeld! Oké, ze hebben ze natuurlijk niet alle 8 zelf opgegeten, er waren ook vriendjes of vriendinnetjes, en papa des huizes bij….. ;-)  Had ik toch maar eerst zelf moeten proeven voor ik ze in de lade legde! Gelukkig mocht ik nog een hapje van beide smaken proeven en kan ik je vertellen dat deze schoolbars weer verrassend lekker zijn! Zowel de appel als de aardbeien variant. Het is een zachte fruitreep die heerlijk weg hapt. Gemaakt van fruit, groente en haver. 100% natuurlijk. Ja, die lusten wij wel! De fruitrepen zijn zonder toegevoegde suikers en heerlijk als tussendoortje of als traktatie!

Waar te koop?!

  • In de webshop van Fruitfunk. – Omdat wij zo enthousiast zijn mag ik in samenwerking met deze Fruitige webshop, jou als lezer een kortingscode geven. Je krijgt dan op je bestelling, die je kunt doen via de webshop van Fruitfunk 10% korting. De kortingscode die je kunt gebruiken is: hipenmoeder.
  • In de winkel. – Koop je ze liever in de winkel? Dit kan bij de Jumbo, en de Deen. In de toekomst bij de Plus en de Emté.

In een verpakking vind je 4 fruitrepen. Je kunt kiezen uit Minions of Paw Patrol en je koopt ze voor €1,99,-
Als dat geen smullen wordt!?

* Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Fruitfunk.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge