Yeah! (zomer)vakantie!

Yeah! Vakantie!
Wij gaan  genieten van tijd met het gezin.

image

Vakantie.. Bijna is het zover!
Alle ouders, opa’s, oma’s of verzorgers brengen hun  (klein)kinderen nog één keer weg voor de vakantie begint..

Vandaag zijn wij nog even thuis. Maar vanaf morgen gaan wij heerlijk genieten in Luxemburg. Hier kijken wij al weken naar uit.
Vorig jaar zijn wij niet echt weg geweest. Wel hebben toen vakantie gevierd bij onze ouders in het Noorden van het land.
We hebben toen gelukkig erg mooi weer gehad waardoor we naar het strand konden, naar het zwembad zijn geweest en dagjes weg zijn geweest. Dus, toch volop genoten. Maar dit jaar gaan we gelukkig echt weg.

Vakantie feelings
Op vakantie gaan betekend voor ons: Relaxen, activiteiten doen, eropuit gaan, cultuur snuiven, de omgeving verkennen, het land ontdekken, plaatselijke lekkernijen eten en volop genieten van de tijd met elkaar. Om de dag  doen wij iets actiefs. Zo relaxen we en doen we iets leuks met en voor het gezin.  Omdat we nog redelijk kleine kinderen hebben is elke dag cultuur snuiven en activiteiten doen niet zo’n succes. Op de camping zijn is juist met een jong gezin heerlijk! Maar omdat we ze wel het één en het andere mee willen geven hebben we om de dag bedacht. We combineren vaak het cultuur snuiven met activiteiten voor hun.

Luxemburg
Thuis heb ik al veel uitgezocht om te gaan doen in Luxemburg.
Deze week zal ik daarom ook af een toe een reisverslag online zetten. Zo neem ik jullie mee in onze dagelijkse belevingen, laat ik ons verblijf zien en vertel ik over de do’s en dont’s in Luxemburg. Er zullen tussen door ook andere blogs online komen… Je ziet ze wel verschijnen. Voor nu wens ik iedereen die al vakantie heeft een fijne vakantie toe! Niks van mij  missen? Volg mij op Instagram en geniet vanuit je luie stoel mee van ons avontuur in Luxemburg.

Wat gaan jullie doen?

Liefs Sandra x

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge