The ritual of sakura deo stick – Van Rituals

De warme dagen komen er weer aan en we willen natuurlijk 24/7 fris en fruitig ruiken!

Oké, niet alleen in de warmere maanden gebruiken wij deo, maar iedere dag! Ik testte de Rituals 24/7 anti transpirant deo stick van de lijn: The ritual of sakura. Met de geuren van rijstmelk & kersenbloesem.

Gevoelige huid

Zelf heb ik een gevoelige huid. Waardoor ik deo met alcohol niet kan verdragen. Ook deo sprays heb ik afgeschaft en daarna was ik zoekende naar fijne deo. Je wilt natuurlijk ook geen rare vlekken in je kleding, of nog meer uitslag krijgen dan je al hebt!


De geur

Bij het opendraaien van de stick ruik ik een zoete bloemen geur met ietsje zuur erin. Niet vervelend overigens. Ik draai de stick verder omhoog en veeg een paar keer heen en weer onder mijn oksels. Na het douchen glijdt deze overigens iets beter omdat je huid nog vochtig is. Maar ook droog doet hij het goed, maar voelt het gewoon iets stroever aan.

Het product

Direct na het gebruiken van de stick ruikt de geur iets zuurder dan als je zo aan de stick ruikt, maar dit is na enkele minuten weer verdwenen en dan komt die heerlijke zoete geur weer door je neusgaten heen. Het voelt niet nat aan. Het laat iets van een crèmeachtige substantie achter. Tenminste, zo voelt het. Ik vind het eigenlijk wel een hele fijne stick! Na een paar dagen merk ik dat ik hele gladde en zachte oksels heb. Geen rare vlekken o.i.d. Mijn oksel zien er erg rustig uit. Dat is fijn! Want ik heb het wel eens anders gezien.

Uiterlijk

Qua uiterlijk vind ik het misschien ietsje saai. Er hadden hier en daar wel wat roze bloemetjes bij gekund. Voor de rest ziet het er strak uit en door de roze glinster letters wordt het iets speelser. De verpakking is iets robuuster dan andere deorollers. Ik vind dit eigenlijk best prettig  vasthouden!

Conclusie: Een hele fijne deo stick! Heerlijke geur, een zachtere huid en ik vind het fijn vasthouden tijdens het gebruik!

Voor €9,95,- te koop in de Rituals store! Wel aan de prijs, maar je doet er ook veel langer mee een de gewone deorollers. Online kon ik heb zo 1,2,3, niet vinden.

* Dit artikel bevat zelf gekochte producten.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge