Thank god it’s friday!

Je kent de uitspraak vast! Thank god it’s friday!
Nou, dat heb ik vandaag. Weer een drukke week achter de rug. Uiteraard met veel leuke dingen!

Lees je mee? Ik vertel o.a. over een review schrijven, mijn bezigheden en Joep!


Review
Deze week o.a. bezig geweest met de review van de Kurio TAB 2.. (Na de herfst vakantie online!)
Bij een review komt nog het één en het ander kijken voor hij online komt. Tekst schrijven, brainstormen over de foto’s, de foto’s maken en uiteindelijk bewerken. Ik ben natuurlijk hobby fotografe, dus dan moet het ook zo goed mogelijk.. Nee, het moet gewoon helemaal goed!
Bij sommige reviews gebruik ik foto’s van Instagram. Maar grotendeels pak ik mijn vriend Nikon!

Verder maak ik afspraken over wat Kurio terug wil zien. Ik link bijvoorbeeld het woord KURIO naar hun website.
Zodat jullie door kunnen linken naar hun product. En wie weet wel kopen. Het is dus niet zo van: Hier heb je een product en schrijf er maar een leuk stukje over. Natuurlijk gebeurt dit ook. Maar over het algemeen verwacht een samenwerking wel dat je hun linkt. Logisch!
Zij willen immer ook bekendheid krijgen en hun product verkopen. En ik schrijf en test met liefde!


Bezigheden
Drank en schoenen
Woensdag ben ik in de ochtend eerst naar mijn laatste ochtend bij de kidsclub geweest. Dit omdat het helaas toch niet haalbaar is hier voor de volle 100% voor te gaan. Ik ben op het moment gewoon te druk met Hip & Moeder, SD-4Fotografie , mijn gezin, het huishouden etc.
Allemaal leuke bezigheden waar ik graag verder mee wil. (Duh… natuurlijk wil ik met mijn gezin bezig zijn! )
Dus, een goede keuze. Al is het wel jammer, want het concept sprak mij erg aan. Maar ik heb het geprobeerd!
Nu weer helemaal richten op Hip & Moeder en al het ander leuks!

In de middag kwamen twee ondeugende meiden op de foto! Wat een ontzettend leuke middag. Met veel humor. Hiernaast en foto van een paar accessoires die ik gebruikt heb. Zoals je ziet, geen dagelijkse fotoshoot!
De meiden hebben namelijk hilarische en originele foto’s voor hun papa laten maken. Hij is bijna jarig.. Dus, ik moet ook nog door werken!
Geeft niks, ik beleef tijdens het bewerken alles nog een keer. :-)

Op donderdag is mijn thuiszorg dag. Ik fiets door heel Apeldoorn om mensen te helpen in het huishouden. Sportief, gezellig en een heel dankbaar beroep. De mensen zijn weer blij met hulp en een gezellig praatje. En als ik weg ga, is het huis spik en span! Ik krijg zo vaak complimentjes dat ze blij met mij zijn en dat ik erg netjes en schoon ben. Als perfectionist niet heel onlogisch. ;-) Super! Daar doe ik het voor.

 

Joep Joep speelkat
Het schiet al op met Joep!
Zijn mamalou, zoals Ingrid haar nu noemt.. Is al dik en rond! Al mooie foto’s voorbij zien komen van een kitten buik!
Volgend weekend gaan we dan ook met de kinderen kijken. Zodat ze ook weten waar Joep vandaan komt. We kijken er erg naar uit om kennis te maken met Ingrid en natuurlijk met Milou! En daarna duurt het niet heel lang maar dat de kittens komen. Whiehoeeee!!!

 

 

En vandaag, druk, druk, druk in huis, foto’s bewerken en dit online zetten! (Gisteravond laat getypt)

Liefs Sandra x

 

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge