Terug van weggeweest en nu blijf ik ECHT!

Stoppen met bloggen was een grote fout!

Hi! Hier ben ik weer, terug van weggeweest! Één van de stomste fouten die ik ooit gemaakt heb… was met mijn blog stoppen! Maar hé, daar kom je pas achter als je het hebt uitgevoerd en gaat missen. Zo miste ik de kleine dingen zoals:

  • Bezig zijn met de website.
  • Content schrijven.
  • Dingen delen met jou als lezer(es). (buiten Instagram en Twitter)
  • Mijn recepten delen.
  • De leuke producten die ik mag testen, en soms weggeven..Want eerlijk is eerlijk dit maakt het bloggen nóg leuker.

Ach, bijna alles! En zo heb ik gelukkig alles via een back-up bij mijn host weer terug kunnen zetten. THANK GOD!!

Wat heb ik geleerd:

  • Verwijder nooit het gene wat je graag doet omdat een werkgever dit vraagt. ( Ik mocht wel blijven bloggen maar niks persoonlijks meer schrijven, lastig met (voor een groot deel) een persoonlijk blog.)
  • Blijf doen wat je graag doet, laat je niet beïnvloeden!
  • Volg je hart met alles en blijf dicht bij jezelf.
  • Altijd blijven lachen!

Wat kun je verwachten?

Vanaf nu ga ik weer regelmatig bloggen. Voor jou als lezer(es) betekent dit dat je weer kunt gaan genieten van leuke en herkenbare stukken uit het dagelijkse leven van mij (als moeder), dat je weer recepten kunt proberen, dagjes uit voorbij ziet komen, dingen kunt gaan winnen etc.

Hopelijk geniet je weer net zo als ik! Ik en in ieder gevalweer terug van weggeweest!

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge