SPRUIT, de meest verse baby en peuter maaltijden bij jou thuis bezorgd!

Vers, biologisch én ook nog eens makkelijk!

Wij ouders zijn ons steeds meer bewust van het belang van vers, gezond en gevarieerd eten voor onze kinderen, maar beschikken soms over onvoldoende tijd en kennis om voedzame en gezonde maaltijden voor te schotelen. En soms ontbreekt er ook gewoon inspiratie omtrent de juiste voeding voor de allerkleinste kinderen. Hierdoor kiezen ouders steeds vaker voor een maaltijd uit een potje. Dit terwijl baby’s en peuters behoefte hebben aan specifieke voedingsstoffen en hun smaak en eetgewoonten worden ontwikkeld in de eerste 1000 dagen na hun geboorte… Zelf ben ik voorstander van zo vers en gezond mogelijk eten. Onze kinderen hebben dan ook zeer zelden een potje eten gekregen.

Over SPRUIT
SPRUIT kookt voor kinderen vanaf 4 maanden. Voor elk van de leeftijdscategorieën geldt een specifieke samenstelling aan ingrediënten en hoeveelheden. Deze lees en zie je hier.

Zo hebben ze maaltijden voor de leeftijden 4-8 maanden die bestaat uit groentepuree, maaltijden voor de leeftijden 8-12 maanden die bestaat uit iets meer structuur o.a. vegetarisch, vis, vlees & gevogelte en maaltijden voor de leeftijd 12+ maanden met nog veel meer variaties en grovere structuur. Ideaal als je kindje met de handen het eten wil ontdekken. Bereiden is simpel.. Alleen even opwarmen!

SPRUIT levert vanaf april 2017 maandelijks baby en peutermaaltijden door heel Nederland. Je kunt ervoor kiezen om SPRUIT eenmalig te bestellen of je gaat voor maandelijks gemak. Uiteraard is SPRUIT flexibel en je kunt je levering altijd pauzeren of stoppen. SPRUIT is ook ideaal om cadeau te geven, denk bijvoorbeeld aan een gezond, biologisch en vers kraamcadeau! Hartstikke hip en leuk om te krijgen toch?

Vers en biologisch
De maaltijden van SPRUIT zijn samengesteld uit, voor zover mogelijk verse en biologische seizoensproducten. Al deze maaltijden bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De maandelijks wisselende menu’s zijn gericht op smaakontwikkeling en beschikt over de juiste voedingsstoffen voor elk van de leeftijdscategorieën. Direct na de bereiding worden de maaltijden diepgevroren, uiteraard zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven smaken en voedingswaarden op het allerhoogste niveau.

Win-winsituatie
Als je voor SPUIT kiest heb je zeker een  win-winsituatie! Je kindje krijgt niet alleen de verste en gezondste hapjes binnen, jij houdt ook nog eens volop tijd over voor oh zo belangrijke en waardevolle quality-time met het gezin. En ook op de lange termijn biedt SPRUIT voordelen. Jouw kindje eet later moeiteloos mee met de rest van het gezin! ;-)

Kosten
Vanaf €40,- heb je al een menu: 3 maaltijden per week, 9 maaltijden per maand. Lees hier meer over de kosten.

Tja, dit hadden ze nog niet toen onze kids begonnen met mee-eten. Ik had het zeker overwogen als ik een drukke baan had gehad.
Ik ben blij dat ik mijn kinderen zelf heb voorzien van de verste en gezondste hapjes. Maar eerlijk is eerlijk, het is een uitkomst! Zou jij het overwegen?

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge