Snel aan tafel met de allerhande familiebox

Aan tafel!
Sneller en makkelijker dan gedacht….

allerhande-familiebox

Soms heb je dagen dat je geen inspiratie hebt, snel aan tafel wilt maar toch ook gezond wilt eten of dat je geen tijd hebt om de boodschappen te doen. Dan is een allerhande familiebox misschien ook wel iets voor jou? Wij hebben hem getest en ik vertel graag hoe dit bevallen is!

Binnen no-time besteld!

Het bestellen van een allerhande familiebox is zo gedaan. Je geeft aan welke gerechten je wilt, wanneer je het bezorgt wilt hebben en voegt eventueel nog andere boodschappen toe. Wat ik handig vind, is dat je zelf kan aangeven welke tijd de bezorger komt. Ideaal als je de boodschappen s ‘ochtend vroeg in huis wilt hebben of juist in de avond.

Gezond, makkelijk en snel op tafel

Alle producten worden vers en koel bezorgt op de afgesproken tijd en datum. ( De meeste producten zijn biologisch. ) Door middel van een receptenboekje, weet je wat je nodig hebt voor welk gerecht. Ook wordt aangegeven hoeveel tijd het maken van het gerecht in beslag gaat nemen. Zo kun je kijken op welke dag een bepaald gerecht jou het beste uit komt. Je volgt alle stappen en zet snel en makkelijk een gezond gerecht op tafel. Voor jong én oud!


In onze familiebox zaten de volgende gerechten:

  • Pasta met gehaktballetjes in homemade saus.
  • Broccoli tonijn taart.
  • Thaise roerbak met komkommer, tomaat en ananas.

Over smaak valt niet te twisten. Bij ons viel het pasta gerecht echt in de smaak! Dit was de topper uit de box.
Alle bordjes waren leeg. En er werd gevraagd naar meer. Voor herhaling vatbaar dus!

De broccoli taart met tonijn viel iets minder in de smaak. De buitenkant van de taart was van heerlijk bladerdeeg. En de kaas bovenop smaakte naar meer. En alles wat er verder in zat lussen wij ook. Maar de tonijn overheerste helaas. Misschien als we iets minder tonijn in het taartje gedaan hadden en iets kruiden hadden toegevoegd dat het dan lekkerder was. Over het gerecht met de tofu houden we ons maar stil. Niet ons ding, laten we maar zeggen. Wij zijn in principe alles eters. Alleen sommige combinaties zijn gewoon niet zo lekker.
Dit neemt niet weg dat het idee van de allerhande familiebox echt ideaal is.

Voordelen op een rijtje:

  • Elke week verse, verrassende ingrediënten uit het seizoen.
  • Variatie in vlees, gevogelte, vis en vegetarische gerechten.
  • Je kiest uit vier gerechten jouw lekkerste 3 maaltijden. Deze worden dan bezorgt.
  • Het menu is getest door kinderen en dus ook geschikt voor kinderen.
  • Alle gerechten zijn te bereiden binnen 20-30 minuten, snel op tafel dus!
  • Gratis bij je thuisbezorgd, op het moment van jouw keuze! En ook je overige boodschappen worden makkelijk mee bezorgd.
  • Geen abonnement, maar los te bestellen.

Bestellen

Voor 49,- heb je een allerhande familiebox. Met daarin 3 gerechten voor 4 personen. De hoeveelheden waren zeker genoeg. Wij hebben met 2 volwassenen een peuter en schoolkind van de gerechten gegeten. Je kunt hem hier bestellen.

liefs-sandra-kladblok-accent

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge