Rust creëren…

Zo, dat geeft rust!


Zoals je wellicht hebt gelezen en hebt gemerkt ben ik even iets rustiger op mijn blog. In mijn vorige post: Blogmoe of stoppen vertelde ik dat ik twijfelde over het bloggen en ik wellicht wilde gaan stoppen. Dit mede omdat ik wat rust wilde creëren voor mijzelf en het thuisfront. Gezien mijn baan die ineens op mijn pad kwam, de regel dingen die hierbij kwamen kijken en het feit dat ik toch best wel voor mijn blog leefde in plaats van mijn gezin op nr 1 te zetten. Daarom heb ik even afstand genomen.

Er gaat het één en andere veranderen!

Bloggen, het is hartstikke leuk! Maar ik ben er iets in doorgeslagen dus! En dat gaat vanaf nu veranderen. Uiteraard vind ik het echt heel leuk dat ik in snelle tijd een succesvolle blog heb neergezet, maar vanaf nu doe ik het iets rustiger aan en als ik tijd over heb, energie over heb én echt zin heb komt er een blogpost online! Dit houdt ook in dat ik niet alle samenwerkingen meer ga aannemen maar alleen de leukste en diegene die echt aansluiten bij mijn website. Dat voor mijzelf op een rijtje gezet te hebben geeft mij nu al rust. En het idee dat ik niet op stel en sprong mails hoef te beantwoorden ook. ;-) Want ik ben nu eenmaal iemand die alles direct wil beslissen, wil regelen etc. Nou, dat kan dus niet altijd! En daar ga ik proberen meer rust in te creëren. Want om terug te komen op het blogmoe zijn of definitief stoppen…. Het is eigenlijk veel te leuk om te stoppen! En dus moet ik van mijzelf kijken wat haalbaar is. Geen slecht plan toch? Zo kan ik jou nog voorzien van een blogpost op zijn tijd, leuke winacties, tekst met humor, een moment voor jezelf en ga zo maar door. En voor mij heel belangrijk: vind ik het zelf nog steeds net zo leuk als voorheen, maar dan minder gestrest.

Weg met Facebook!

Ook heb ik afscheid genomen van Facebook. Dit voegde namelijk niks toe aan mijn dag. Behalve veel irritaties dan! ;-)

” Zoooo… De app van de telefoon, account gedeactiveerd en daar is mijn Facebookloze leven. “

Tot op de dag van vandaag mis ik het niet en geeft het mij een relaxter gevoel. Zeg nou zelf: je bent steeds op je telefoon aan het koekeloeren wat er allemaal gebeurt, wie je weer getagd heeft en wat voor onnozele filmpjes er weer op staan. Dan nog niet gesproken over de vele scheten die mensen dwars zitten! ;-) Nee, ik mis het echt niet. Natuurlijk is het leuk om zo mensen te volgen van vroeger, maar via Instagram, Twitter en WhatsApp kan dit nog steeds onderhouden worden. Dit vind ik overigens veel leuker dan Facebook. Geen idee precies waarom. Het voelt gewoon beter en het is wat “gezelliger” naar mijn idee. Je plaats natuurlijk ook kortere stukjes, kijkt achter de schermen bij de mensen die je volgt en met hastags vind je nog veel meer leuks! Dit betekent ook dat naast mijn privé account mijn Hip & Moeder pagina verwijderd is, maar de echte volgers heb ik toch via Instagram en Twitter en sinds mijn blog “stop” merk ik dat mijn lezers mij nog steeds weten te vinden. :-)

Voor nu ben jij weer op de hoogte van wat er in mijn hoofd omgaat en dat ik dus gewoon blijf bloggen maar dan in een andere frequentie!

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

6 Comments

  1. Goed dat je kiest voor rust. Zouden meer mensen (waaronder ikzelf haha) moeten doen. Respect dat je geen Facebook meer hebt! Ik ben nog niet zo ver, haha. Succes met je nieuwe baan en alles wat daar bij komt kijken! You’ve got this!

  2. Yeah ik ben blij! Kan ik toch nog je leuke blogs blijven lezen! ?
    Mooi besluit!
    Ik ben zelf ook heel erg in twijfel over Facebook… maar ben er nog niet over uit ?

  3. Dapper besluit meid. Ik zal uitkijken naar de momenten dat er wel weer een leuke blog tzt op je site komt. Mocht ze graag lezen dus het zal alleen maar leuker zijn als je er een keer eentje op zet en zoniet dan heb ik dikke vette pech ?. Succes met alle voorbereidingen op je nieuwe job en geniet van je gezin. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge