Reinig en was je gezicht met dr.organic

Een frisse stralende huid zonder oneffenheden,
dat willen wij (vrouwen) toch allemaal?


Je gezicht wassen en reinigen is erg belangrijk. Je wilt immers niet dat je poriën dicht gaan zitten, je (nog meer) puistjes en mee-eters krijgt. Helaas heb ikzelf best last van oneffenheden: Mee-eters, af en toe wat puistjes en vlekken zijn niks nieuws voor mij. Ik heb dan ook een zeer gevoelige huid. De juiste producten vinden is dan ook best lastig.

Zoals je wellicht weet, ben ik steeds meer bezig met biologische, verantwoorde en gezondere producten. Niet alleen met eten let ik op wat ik gebruik, maar ook met verzorgingsproducten. Want hierdoor heb ik niet alleen mijn gezondheid onder controle, maar ook mijn huid verandert. Zeker in mijn gezicht merk ik verschil! Zo testte ik recent de Tea tree gezicht verzorgingsproducten van dr.organic. Ik kreeg de “5-in1 spot treatment pack” toegestuurd en ging hiermee aan de slag. Vandaag vertel ik je wat ik hiervan vind.

 

Wat zit er allemaal in het pakket?

 

  • 5-in-1 deep pore cleansing face wash
  • 5-in-1 treatment gel en
  • 5-in-1 moisturiser

 

Hoe ruikt het?

Oké, het gaat natuurlijk om de werking van het product, maar ik ben echt van het ruiken. Bizar, maar dit is een soort tic van mij. Ik ruik echt aan alles! Ik wil dan ook dat de producten die ik gebruik goed ruiken. Zeker omdat het in mijn gezicht gebruikt wordt en ik het dus continu ruik. De geur van deze producten is citrus, het is subtiel maar ook zeker fris.

Hoe voelt het?

De producten zijn allemaal zacht. En daarmee bedoel ik: “het voelt zacht aan op je huid en brand niet.” De face wash is iets dunner dan de gel en moisturiser maar het hindert zeker niet. Het wast juist fijner. En de gel en moisturiser zijn echt fijn als dikkere crème.

Hoe gebruik je het?

Face wash – Deze heb ik iedere ochtend en avond gebruikt. Heerlijk om mee wakker te worden en fijn om de dag mee af te sluiten.
Je wast je gezicht met lauwwarm water en “zeept” daarna je gezicht in met de face wash. Afspoelen en klaar! Het geeft een heerlijk fris gevoel! Je moet echter wel eerst je make-up verwijderen, maar het is dan ook geen make-up reiniger. ;-)

Treatment gel – Puistjes? Die pak je gewoon aan met de gel. Paar keer per dag aanstippen en je merkt al snel dat je puistjes sneller “rijp” zijn en daarna verdwijnen.

Moisturiser – Deze heb ik gebruikt ik als nachtcrème. Heerlijk dik insmeren en de volgende ochtend opstaan met een hele zachte rustige huid.

Conclusie:

Tevreden of niet tevreden? JA! Ik vind het zeker fijn spul. Mijn huid is rustligger, zacht en de puistjes zijn zo goed als verdwenen. Heel soms nog met de menstruatie, maar hé… Dan gebruiken we de gel toch gewoon?

Waar te koop?

De producten van dr.organic kun je kopen bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). De set die ik had kost €24,99,-
En hiermee doe je zeker 2 weken.

 

*Dit artikel bevat producten die gesponsord zijn.

 

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge