Brownie uit de Airfryer

Dat de Airfryer veelzijdig is,
zijn wij wel achter gekomen!

Brownie

Daarom deel ik vandaag mijn eerste recept uit de Airfryer. Een mega lekkere maar wel ongezonde brownie.
Maar hé… Wij vrouwen mogen soms best genieten! En het bewijs dat je kunt bakken in een Airfryer… Ligt hier boven nog keurig op het schaaltje. Hahaha.. Inmiddels al helemaal op gepeuzeld.

Wat heb je nodig?

  • 225 gram roomboter
  • 225 gram pure chocolade
  • 3 eieren
  • 350 gram suiker
  • snufje zout
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • 75 gram witte chocolade
  • 75 gram melk chocolade

Wat moet je doen?
Smelt de roomboter en pure chocolade in een pan. En zet dit lager zodra het gaat borrelen.
Roer het mengsel glad. Haal nu de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.

Klop met de mixer de eieren, suiker en een snuf zout tot een romig mengsel. (bleekgeel) Schenk nu de dooier crème al roerend bij het boter mengsel. Zeef vervolgens het zelfrijzend bakmeel erover en roer dit luchtig door met een spatel.

Verwarm de Airfryer voor op 160º

Snijd de melk en witte chocolade in grove stukken van ongeveer 2cm. En roer deze er ook door.
Schenk het mengsel in een vorm van 18 cm en zet het 50 minuten in de Airfryer. De buitenkant is straks knapperig en de binnenkant smeuïg.

Geen Airfryer? Bak hem op 180º in 35 minuten in de oven.

Veel bak plezier.

liefs-sandra-kladblok-accent

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Uitpaulineskeuken en Philips

 

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge