Praktisch douchen of relaxed douchen?!

Sinds ik kinderen heb douch ik praktisch of relaxed!

( Deze Palmolive kocht ik deze week in de aanbieding: 3 voor €4,- bij de Kruidvat :-) )

Praktisch douchen of relaxed douchen? Ja, er zit écht verschil in. En ik leg je vandaag uit wat dit verschil dan precies is! Want sinds ik moeder ben is het douchen veranderd. Eigenlijk heb ik sinds die tijd twee varianten. Namelijk:

  • praktisch douchen &
  • relaxed douchen

Praktisch douchen

Met praktisch douchen bedoel ik het volgende: Snel, snel, snel.. Want er lopen twee kids rond die elkaar in de haren vliegen. Ooooo.. haren in zepen, uitspoelen, snel mijn lichaam wassen en hop binnen 5 minuten spring ik in de kleren.

Óf samen douchen met de kinderen. Iedereen inzepen afspoelen , bijna geen water hebben, koud..Brrrr… , genoegen nemen met de motregen die je lichaam bereikt en hop in de pyjama!

Relaxed douchen

Ha! De kids liggen op bed. Tijd om eens uitgebreid en relaxed te douchen. Haren uitgebreid wassen, haarmaskertje erin, lichaamsscrubje, alles ontharen, maskertje op mijn gezicht, lekker warm (soms iets te heet) douchen! Ja, dat is ontspannen douchen! En daarna nog heerlijk uitgebreid insmeren..

Herkenbaar?

Jij herkent je ongetwijfeld in mijn uitleg. Want zeg nou zelf; sinds je moeder bent is dat relaxed douchen niet meer zo vanzelfsprekend. Ik gok dat dit misschien nog 2 keer per week gebeurt. ;-) Maar hé, hoe ouder de kinderen worden, hoe vaker je weer relaxt kunt gaan douchen!

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

  1. Super herkenbaar, ik douche meestal samen met de 2 kinderen en nu met 3. Ik ben blij als ik ook een druppeltje water meekrijg :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge