Positiviteit ten top!

Als persoon ben ik (bijna) altijd positief! En zie ik vaak overal iets moois in.

Maar zoals iedereen mis ik ook wel eens wat positiviteit. Je hebt soms gewoon van die dagen dat je iets minder goed in je vel zit, er wegens omstandigheden gewoon niet veel positiefs te denken is of dat je kinderen je het bloed onder de nagels vandaan halen etc.

Vandaag tijdens het winkelen (bij de Intratuin) liep ik tegen deze vrolijk uitziende kaarten van Deltas aan.

De kaarten zitten verpakt in een leuk doosje. Die tevens fungeert als houder om je gekozen kaart neer te kunnen zetten op een plek waar je veel langs loopt. Zo zie je de hele dag door een leuke en positieve tekst!

Op elke vrolijk uitziende kaart staat namelijk een positieve tekst. Sommigen doen je glimlachen, sommigen zetten je aan het denken en bovenal.. Het maakt je positief!

Ik ben blij met mijn aankoop en haal hier nog meer positiviteit uit! Bij ons dus elke dag een andere positieve tekst!

IMG_0108-0.png

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge