Nivea Care – Voedende crème voor gezicht én lichaam

De geur alleen al geeft mij een fijn gevoel!


Nivea, het blijft één van mijn favoriete merken onder de beauty en verzorgingsproducten. En toen ik zag dat ze met een nieuwe crème kwamen die ook nog eens snel door de huid wordt opgenomen, moest ik deze natuurlijk proberen! Zo gezegd zo gedaan. En vandaag vertel ik over mijn ervaring met deze voedende crème.

De verpakking

Een grove pot! Ik hou daar van. Beter dan het ijzeren blik die je wellicht wel kent van deze verzorgingslijn. Qua uiterlijk vind ik zo’n blik er leuk uitzien. Maar in de praktijk is het erg onhandig. Want ik krijg dat blik met mijn reuma handen nooit meer goed dicht! (Haha klunsje hè?) Deze pot daarentegen draai je in een soepele beweging zo weer dicht. Zelfs met ingesmeerde handen! Overigens vind ik het er door het witte en donker blauwe waar Nivea om bekend staat, ook nog eens fris uitzien.

De geur

Je kent het wel… de echte nostalgische Nivea geur! Ja, daar word ik gelijk vrolijk van en het doet mij denken aan vroeger. Een warm gevoel door alleen de geur al. Dat doen ze goed! :-)

De crème

De direct al heerlijk voelende crème is te gebruiken voor zowel je lichaam als gezicht. Je hoeft slecht een klein beetje op je vingertoppen te verdelen en over het gewenste lichaamsdeel uit te smeren. Zodra je smeert voel je dat de crème al wordt opgenomen door je huid. Dat is fijn! Want zo kun je direct je kleding aan doen en hoef je niet eerst naakt door het huis te huppelen tot je bent opgedroogd. Ik denk dat veel vrouwen en vooral wij moeders dit wel zien zitten! ;-)

De crème is geschikt voor alle huidtypen. Het is 100% voedend (24 uur) en echt waar 0% plakkerig!

“Hydraterende, natuurlijke, waxen komen met de huid in aanraking en worden direct door de huid opgenomen door onze lichaamstemperatuur, zodat er geen vettig laagje achterblijft. ”

Aldus Nivea

Ook geschikt voor de allerkleinsten!


Mijn kinderen houden nooit zo van insmeren. Puur omdat het plakt, jeukt en het te lang duurt voor ze hun pyjama aan kunnen en ze het hierdoor ook nog eens koud krijgen. (na het douchen.) Maar ik vind het wel belangrijk hun huid goed te verzorgen. En wat ben ik dan blij met deze ontdekking. Ik heb al verschillende bodylotion producten geprobeerd en ook verschillende crème producten puilen de badkamer kastjes bijna uit. (Oepsie!)

Nou, zoals je ziet op de foto hierboven… Stan is zelf al druk aan het smeren! Probleem opgelost! Wij zijn fan!

In de aanbieding!

Je kunt deze fijne Nivea crème ( €6,49,-) nu in de aanbieding kopen bij de Kruidvat! Daar heb je deze week namelijk de actie: 1+1 gratis!!

* Dit artikel bevat zelf aangeschafte producten.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge