Netfix – Wat koekeloeren we allemaal?

Is er nog wat leuks te koekeloeren op Netflix?
Ja zeker!

Alweer een tijdje geleden dat ik de series die wij koekeloeren op Netflix , gedeeld heb. Dus, tijd om weer eens wat op een rijtje te zetten.
Wat kijken wij of hebben wij gekeken:

 • Shooter – Een hele vette serie die elke woensdag online staat. Gaat over Bob Lee de beste scherpschutter die er is. Hij wordt gevraagd om nog één keer mee te helpen, dit keer om de president te beschermen. Dit loopt helaas anders dan gepland. Hij wordt erin geluisd!
 • Between – In een dorpje overlijden mensen aan een bizar virus. Het gekke is dat er niemand jonger dan 22 overlijd. Spannend maar niet te griezelig!
 • Hinterland – Een misdaadserie waarin elke aflevering een andere moord woord opgelost. Het doet mij denken aan The Bridge. Het zijn lange series van dik een uur. Helaas maar weinig afleveringen. Maar zeker de moeite waard.
 • The Following – Joe Carroll is een seriemoordenaar. Als hij ontsnapt uit de gevangenis wordt Ryan Hardy weer op de zaak gezet. Deze twee hebben een geschiedenis. En buiten dit, delen ze ook nog eens de liefde voor één vrouw.
 • The Fall – Weer een misdaadserie waar je eigenlijk geen genoeg van krijgt! Stella is een pittige rechercheur die wet wat eze wil en weet hoe ze een moord moet oplossen.
 • Easy – Voor als je gewoon lekker wilt kijken zonder te veel na te denken. Verschillende stelletjes die je “volgt” in hun dagelijkse leven. Best grappig.

Zin in een film? Deze zijn best leuk:

 • De suprise – Met Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan. Beide zien ze het leven niet meer zitten en plannen hun laatste reis bij een bureau voor je laaste reis. (Heel bizar dat zoiets “bestaat”. ) Maar niks is wat het lijkt.
 • The Do Over – Een grappige film over twee oude vrienden. Een bank directeur die zijn dood in scene gaat zetten op aandringen van zijn oude vriend. De meest gekke gebeurtenissen komen voorbij!
 • Hot Tub Time machine –  Terug in de tijd met je vrienden en een neefje die nog niet bestond! En dat door een hot tub! Hilarische film..

Hebben jullie nog aanraders??

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

3 Comments

 1. Wij kijken the walking dead en vonden breaking bad ook super.. voor me zelf vond ik jane the virgin leuk.

  En van de week keken wij 3days to kill ook erg leuk!..

 2. Heel leuk!
  Mijn man kijkt Shooter en de laatste drie series heb ik allemaal al gezien :D Super toffe series!
  Vind je de films op Netflix ook zo tegen vallen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge