Het leed dat “stalker” heet.

“Zeg gast, weet je eigenlijk wel hoe sneu je bent?!?!”

Eigenlijk wilde ik er helemaal geen aandacht aan schenken: mijn “ stalker ”, maar het houdt mij meer bezig dan ik dacht. Ik heb namelijk sinds een aantal weken iemand die het leuk vindt ongepaste reacties te plaatsten zowel op mijn social media kanalen als op mijn website.

Irritante en ongepaste reacties

Eerst dacht ik dat het verschillende accounts waren die toevallig de zelfde soort opmerkingen plaatsten, maar al snel dacht ik: “Dit kan wel eens één en de zelfde persoon zijn.” Waarom ik dit dacht? Telkens als ik een bepaald persoon geblokkeerd had op Instagram kwam er weer een nieuwe volger met soort gelijke opmerkingen. In het begin zijn het nog vrij normale berichten. In de trant van: Leuke foto, mooie vrouw of wat leuk dat een vrouw ook games speelt! Nadat ik een een bepaald account wederom had geblokt omdat ik na de zoveelste aparte opmerking wel zat was van deze persoon, begonnen de berichten op mijn blog. Berichten als “Gadverdamme wat een vies wijf ben je” , “vieze hoer” of “Hou je ook van mannenpap?”  Gelukkig heb ik de reacties van mijn website zo staan dat ik altijd toestemming moet geven voor dat het daadwerkelijk geplaatste wordt. En de persoon in kwestie vergeet hierbij dat ik zijn mailadres en IP-adres te zien krijg. Uiteraard is hij (of zij) ook niet helemaal dom en gebruikt de persoon meerdere mail adressen. Echter blijft het IP-adres het zelfde. En kan ik, met een handige website zien waar deze vandaan komt. ;-)

Schijn bedriegt

Ook hierin is de persoon misschien “slim” want ik dacht dat de persoon in kwestie uit Friesland kwam. Maar naar alle waarschijnlijkheid heeft hij (of zij) een foefje gebruikt om mij om de tuin te leiden. (hier ben ik via via achter gekomen.) En komt deze persoon toch ergens anders vandaan. Ik ga hier verder geen uitspraken over doen. Ik weet zelf genoeg. En wil mij hier verder ook niet in verdiepen. Tenzij het zich nog meer gaat uitbreiden. (want inmiddels lijkt het erop dat iemand mijn website probeert te hacken.) Dan weet ik wel dat ik stappen ga ondernemen. Wel handig dat ik kortere lijntjes heb in de politie wereld.

Waarom?

Dit is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Waarom?

  • Wil iemand gewoon aandacht van vrouwen/moeders ? – (sommige accounts reageren ook bij anderen zag ik.)
  • Is het iemand die ik ken? – Zou kunnen toch?
  • Jaloers? – Geen idee waarop of waarom…..
  • Wraak? – Werkelijk ook geen idee waarom dit zou zijn?
  • Niks beters te doen? – Laten we het hopen….

Op dit moment heb ik dus iets minder zin om dagelijks een blog online te zetten. Gewoon omdat er zodra ik weer iets plaats in de vorm van een blog of post op social media er geheid een vage reactie bij komt. En dan kun je zeggen, hier moet je boven staan. Maar na een aantal weken voelt dit toch wel erg vervelend. Soort van privacy inbreuk ofzo. Kan het niet omschrijven. En met dit blog geef ik die persoon natuurlijk weer aandacht, maar ben ik het ook even weer kwijt aan de mensen die mij oprecht leuk vinden en met liefde volgen.

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge