Kleimasker van de Kruidvat

Heerlijk even ontspannen met een kleimasker!


Relaxen

Zo af en toe heb ik er tijd voor en gun ik mijzelf dat relaxte IKmoment met een masker op mijn gezicht! Meestal combineer ik dit met een lange warme douche. Met uitgebreid haren wassen, haarmaskertje, scrubje en na het douchen insmeren met een heerlijke bodylotion. En natuurlijk een nachtcrème om mijn gezicht na het kleimasker nog extra te voeden.

Gevoelige huid

Ik heb een gevoelige huid. Al verschillende maskers heb ik geprobeerd en vaak krijg ik er een geïrriteerde huid van. Snel spoel ik het dan weer van mijn gezicht. Want het brand dan heel erg. Niet relaxt dus! Maar het kleimasker van de Kruidvat kan ik gelukkig wel verdragen.

Kleimasker van de Kruidvat

Het kleimasker van de Kruidvat zit in een nieuw jasje. Ik vind het er wel hip uitzien. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat erin zit. Ik heb het hydraterende kleimasker dead sea minerals gekocht. Deze vind ik het fijnste.

Over het masker

Een koude, dikke, heerlijk ruikende groen/blauwe crème komt uit de tube. Het smeert soepel uit en voelt fris en zacht aan. De geur is neutraal en niet overheersend. Gewoon een fijne geur om zo’n 10-15 minuten mee op je gezicht te zitten. Na de 10-15 minuten is het masker, wat je royaal over je gezicht verdeeld droog en mag je het afspoelen met lauwwarm water. Het masker wordt niet extreem hard. Dat vind ik zelf wel fijn. Ik heb wel eens maskers gehad die gingen “kruimelen” en als je dan op de bank zit, zit alles eronder. Nadat je gezicht weer masker vrij is, voelt je gezicht zacht en verfrissend. Ik ben fan! Je koopt hem voor €1.99,- bij de Kruidvat.

p.s. je peuter vindt het waarschijnlijk hilarisch! ;-)

* Dit bericht is niet gesponsord.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

  1. Ik kan ook maar tegen weinig maskertjes enzo want ik krijg ook direct vlekjes, roodheid of een branderig gevoel. Maar deze ga in dus ook eens proberen!! Thx voor de tip.

    • Vervelend hè? En dan staat er soms ook nog op dat het voor de gevoelige huid is. Bijzonder vind ik dat altijd. Maar ik heb bij deze geen last! Succes en geniet ze vast. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge