Ja, ik wil (trouwen) !

Trouwen, dat had ik niet verwacht…

image

Van eeuwige vriend naar….. Man!

Mijn eeuwige vriend wordt in de toekomst toch mijn man! Verrassend, want mijn wannabe man wilde nooit trouwen!

“En ineens ging hij op zijn knieën! Eeuwige vriend is vanaf nu dus niet meer nodig om te gebruiken.”

Voorzichtig vervang ik dit door wannabe man! En als het dan zover is…. Wordt hij mijn man! Haha… Humor!

Hoe ben ik gevraagd?
Misschien vinden jullie het leuk om te weten hoe ik gevraagd ben. Verwacht je iets heel romantisch? Jammer! Dat ging niet door.

Dat het een moment is om nooit te vergeten is zeker! Al een paar dagen wilde mijn wannabe man naar kasteel Vianden. Telkens kwam het er niet van. En nu moest het er toch van komen. Natuurlijk had ik al lang door dat hij hier met een reden heen wilde. ;-) En omdat we de 18e 12,5 jaar samen waren. Dacht ik dat het hier mee te maken had. En als je altijd relaxte wannabe man ineens zenuwachtig gaat doen, moet hij wel iets van plan zijn.

Bij het kasteel waren er momenten waarop ik dacht: ” Nu gaat het gebeuren” ! Maar nee, niks. Uiteindelijk bij thuis komst toen de oudste op de veranda een zelfbedacht liedje zong (lees schreeuwende en het klonk alsof de radio stoorde en zo kapot zou gaan.) en de jongste de net gekochte taart per se NU wilde eten, en dit al schreeuwend duidelijk wilde maken… En ik onderweg was om deze taart te pakken, ging mijn wannabe man op zijn knieën. Wat hij zei en hoe het precies ging houden we onder ons. Maar dat het naast bijzonder ook grappig, ongeorganiseerd, spontaan en zo bij ons past is een feit!

Wanneer?
We gaan niet al volgend jaar trouwen. Eerst willen we verhuizen zoals velen van jullie weten. En hopelijk gebeurt dit komend jaar, voor de volgende zomer. Zodat we het jaar daarna kunnen trouwen. Zoals het nu lijkt wordt dit 18-08-2018! Zo hebben we alle tijd om te brainstormen, plannen te maken, dingen uit te zoeken etc. Leuke vooruitzichten! En blog onderwerpen! :-)

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge