Julianatoren

Hipste uitje met kids

Cijfer: 8

Wij in Apeldoorn boffen maar. Verschillende leuke attractieparken in de buurt.
Neem nou de Julianatoren , plezier voor het hele gezin!

De Julianatoren biedt meer dan 60 attracties voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.

 

De mooie zomerse dagen komen er weer aan.
Jullie gaan misschien wel op vakantie of gaan dagjes weg. Misschien zelfs beide! Sla dan vooral de Julianatoren niet over!

Hier heb je de hele dag plezier!

 

Spelen, ontmoeten van Jul en Julia en misschien zelfs wel andere leuke persoonlijkheden zoals Woezel en Pip, Fien en Teun, of zelfs sprookjesfiguren!

Attracties en eetgelegenheden
Je vindt hier o.a. Jul’s Dino toer, Jul’s Helikopterbaan, een reuzenrad, tollende muis voor kinderen met lef, springende piraat voor echte waterratten, een mega glijbaan, kabouterwonderland voor die iets kleineren onder ons, het spookslot voor echte griezellaars, klim en klauter kooien, een zweefmolen etc.

Ook heeft het park verschillende eet gelegenheden. Je kan er snacken, uitgebreid eten, een suikerspin kopen, of zo’n overheerlijk ijsje proeven, poffertjes eten en noem maar op. Want na een dagje spelen krijg je vast trek in iets lekkers.

Bevindingen
Het park is netjes, schoon en kindvriendelijk. De toegangsprijzen vallen mee, online bestel je met €2,- korting!
Als je met de auto gaat betaal je  €7,50,- Dit is wel iets om rekening mee te houden en als je het niet weet een onaangename verassing.
(Ben je in het bezit van een gezinsabonnement, dan krijg je bij de hoofdingang een parkeermunt.)

De attracties zijn voor kinderen tussen van 2 t/m 10 erg leuk! Houd er wel rekening mee dat de kleinsten niet overal in mogen en kunnen. Persoonlijk denk ik dat 12 jaar (wat het park zelf aan geeft)  te ruim geschat wordt. Dit is ook afhankelijk van het kind. Want de één is gewoon eerder “zat”van zulke attracties dan de ander. Maar ik denk dat het rond de 10 jaar wel leuk is geweest.

Het park doet er veel aan om de kinderen te vermaken. Ze organiseren o.a. Meet en greets, evenementen en shows!
Ik geef het park een DIKKE 8!

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *