Drouwernerzand

Cijfer: 8,5!

Cijfer: 8,5!

In de zomervakantie zijn wij met vrienden en alle kinderen naar Drouwernerzand geweest. (Een pretpark in de provincie Drenthe.)
We waren met kinderen in de leeftijd van: Een paar maanden, 3, 2 en 5 jaar. De kleinste heeft natuurlijk heerlijk bij ons geknuffeld en geslapen. Maar de andere kinderen hebben gekeken of dit park bij hippe uitjes met kids past.

 

Attracties en eetgelegenheden

Op het park zijn verschillende attracties. o.a.Drouwernerzand 2

  • Trampolines – Voor lenige springers!
  • Waterplein – Hier heb je met zomerse dagen en uren waterpret.
  • Draaimolen – Leuke ritjes voor de aller kleinsten. Ook leuk voor grote kinderen en ouders. ;-)
  • Speeltuin – Heerlijk in het zand spelen, van de glijbaan of schommelen.
  • Botsauto’s – Leuk voor stoere jongens en meiden die niet bang zijn om te botsen!
  • Spookhuis – Brrr… Voor de griezels onder ons.
  • Piratenboten – Schip a hoooooooiiii….
  • Treintje – Een leuk ritje.
  • Indoor speeltuin – Voor klein en groot klim en klauter plezier.

 

Eet gelegenheden genoeg! Of eigenlijk… Je kunt de hele dag onbeperkt eten, drinken en snoepen.
Bij de indoor speeltuin zit het restaurant. Hier kun je heerlijke boeren friet van Aviko, bolletjes, kroketten, hamburgers en frikandellen pakken! Vervolgens kun je kiezen uit verschillende sauzen. Ook ui en sla ligt klaar voor bijvoorbeeld een broodje hamburger of frikandel speciaal. Een hal verder, bij de ezelrit, kun je limonade (Slimpie) of water pakken uit de tap.Ook is er koffie en thee. Buiten op het speelplein kun je softijs krijgen. Met of zonder spikkels. En in het souvenirwinkeltje kun je fruit pakken.

Bevindingen
De dag dat wij er waren was het ontzettend mooi weer en dus erg druk. Binnen hebben de kleinsten zich prima Drouwernerzand 1vermaakt in de indoor speeltuin. Maar buiten konden ze hun draai niet vinden. Iets te veel benen kijken! ;-) Wel hebben de kleinsten nog in de speeltuin gespeeld en in de draaimolen gezeten. Ook werd er gerend op het grasveld. Maar de overige attracties werden door hun niet bezocht. (De papa’s hebben zich nog wel uitgeleefd! :-) ) De oudste is hierdoor ook niet in alle attracties geweest. Omdat ze graag met haar vriendje en broertje wilde spelen. Wij hebben desondanks een hele leuke en gezellige dag gehad. Het park is naar ons idee geschikt vanaf 4 jaar. Omdat bij de meeste attracties of een ouder mee moet of de kinderen een bepaalde lengte moeten hebben om er alleen in te mogen. Dit staat heel goed aangegeven! Bij elke attractie staan een paal met drie kleuren. Groen: Je mag er alleen in, oranje: samen met papa of mama en rood: je bent te klein. Zo kun je dus heel makkelijk meten of je kindje er in mag.

De prijzen voor een dagje Drouwernerzand zijn: (Vanaf 3 jaar) €12,50,- per persoon. En in juli en augustus €13,95,- per persoon.
Een parkeermunt kost: €3,50,-

Leuke acties:

Opa & oma actie, in de herfstvakantie hebben opa of oma GRATIS entree bij één betalend kleinkind. (n.i.c.m. andere acties/ kortingen, niet geldig op 10, 17, 21, 23, 24, 31 oktober)

Bliksemtarief vanaf 15.00 uur > niet mogelijk op 10, 17, 21, 23, 24, 31 oktober, n.i.c.m. andere acties/ kortingen)

Het park is open van: 10.00uur tot 18.00uur. Klik hier voor afwijkende tijden.

Omdat wij ontzettend genoten hebben bij Drouwernerzand, alles netjes en schoon was, het all inclusief echt heel goed bevallen is en het personeel erg klantvriendelijk is, geven wij het park een……….. 8,5! 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *