Hippe shop voor de vrouw, zwangere en man.

Hip gekleed de straat op,
dat wil elke vrouw/man!

collage-sans-online

Hip gekleed als zwangere

Als vrouw loop je er graag goed bij, maar als zwangere vrouw is dit soms best lastig! Dit weet ik uit eigen ervaring.
Maar het is niet onmogelijk. Bij Sans-Online heb je een hip aanbod in positiekleding. Neem bijvoorbeeld het merk Noppies, het staat voor trendy en comfortabele kleding tijdens de zwangerschap. Maar ook het merk Supermom heeft een geweldige collectie. Dit merk staat voor stoer en trendy. Dit laatste merk was echt iets voor mij geweest. Jammer dat ik het toen niet ontdekt heb. Maar ach, ik geef de tip bij deze graag door.

Hippe mannen en vrouwen kleding

Ooo, als vrouw weet je haast niet waar je moet kijken. Wat een ruim assortiment aan kleding en merken is er te vinden in deze webshop! Sportkleding, ondergoed, jumpsuits etc. Ik word altijd erg vrolijk van kleding shoppen, en ik denk dat elke vrouw dit gevoel wel kent. Maar ook de mannen hoeven niet te zeuren, want ook voor hen is er een heel ruim aanbod. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar polo’s, een jeans of een hippe accessoire? Je vindt het allemaal in de webshop van Sans-Online.

Win shoptegoed

Omdat shoppen rond de decembermaand al duur genoeg is, kun jij een shoptegoed van maar liefst €35,- winnen.
Wie weet scoor jij dat ene leuke jurkje nog voor de feestdagen of vind je iets leuks voor iemand anders! Het is helemaal aan jou.
Om kans te maken op deze leuke prijs mag je onder mijn bericht laten weten wat jij graag met de shoptegoed wilt shoppen.Zaterdag 19 november maak ik de winnaar bekend.

liefs-sandra-kladblok-accent

*Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Sans-Online.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

11 Comments

 1. Jaaa leuk wie weet kan ik nog wat leuke zwangerschap kleding scoren voor de winter! kan lang niet overal slagen ?

 2. Oohh dat zou heel goed van pas komen! De zwangerschapskleding zit te ruim maar de gewone kleren passen helaas nog niet allemaal! Kan ik mooi shoppen voor een nieuwe outfit!! #duimen

 3. Zou graag een goed zittende spijkerbroek willen,aangezien ze nogal prijzig zijn is dit een welkome prijs.

 4. Oh dat zou super zijn.. heb na mijn zwangerschap (9 maanden geleden) nog nooit weer echt iets voor mezelf gekocht ☺️ Zou leuk zijn om voor alle feestjes in December iets moois te kunnen kopen ?

 5. Iets moois voor mezelf ?….
  Vergeet mezelf vaak door eigenlijk altijd met spullen voor de kindjes thuis te komen ?Dus zeeeer welkom ?

 6. Leuk!! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en uitgerekend in april! Buikje begint al lekker te groeien nu dus wat extra kleding is wel welkom! Vooral voor de feestdagen kan ik nog wel wat leuks gebruiken :)

 7. Oh wauw wat een schitterende kans :-D Hier word ik helemaal blij van! Ik ben zwanger van ons derde kindje en in januari uitgerekend. Met de feestdagen in december staat mijn buikje dus op klappen (nu trouwens al ;-) ) Dus word helemaal blij van deze kans, ik zou van het shoptegoed van Sans online dol graag een schitterende positie jurk uitzoeken voor de feestdagen. Ik heb al een hele mooie gespot namelijk deze mooie positiejurk van Mama licious
  http://www.sans-online.nl/mama-licious-positie-jurken-mlmivana-3-4-jersey-dress-20007260-black-35001178

  Wat zou ik dol gelukkig zijn als ik met mn zwangere buik in deze schitterende jurk mag gaan stralen deze feestdagen :-D! Dank voor deze geweldige kans. Nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen. groetjes Tanja Kuijer.

 8. Superleuk! ;-) Ik doe graag mee voor mijn allerliefste zus, in december uitgerekend van haar 2e kindje… Zal super zijn als ze wat leuks mag uitzoeken van dat fijne shoptegoed! ;-)
  Groetje ilsiee

 9. Ooooooo zo’n mooi jurkje zou echt super zijn! Maar een goeie broek is ook welkom! Aangezien m’n buik nog wel aardig wat groter gaat worden met 2 ukkies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge