Hippe aankopen waar ik vrolijk van word

Iedereen heeft wel aankopen waar hij/zij vrolijk van wordt.
Ik ook! Daarom deel ik vandaag de hipste aankopen (van deze maand) met jullie.

 

verz. producten

 

 • Nivea Micellair Water – Elke avond reinig ik mijn gezicht met dit water.
  Ik heb inmiddels Garnier en Kruidvat ook getest. Maar deze blijft het fijnste.
  Mijn make-up wordt goed verwijderd, mijn gezicht is zacht en de geur is neutraal.
  Bij de Kruidvat vond ik de geur muf en Garnier vond ik net iets minder fijn reinigen. €5,99,- bij o.a. de drogisterijen.

 • Bruno Banani – Dit is één van de geuren die ik altijd in huis heb.
  Deze ruikt al jaren heerlijk en gebruik ik regelmatig. Dit, is typisch zo’n geur die ik voor de gewone dagen op kan hebben. :-)
  Even sprayen en de deur uit. Te koop bij drogisterijen vanaf ongeveer €15,-fashion kids col.
 • Kids fashion – Oooo…. ik had een primeur!
  Bij mijn favo winkel (Shoeby) hadden ze net voor ik binnen liep de kinderkleding afgeprijsd.
  Ik kon het niet laten om wat hippe kleding mee te nemen. Want zeg nou zelf, zij verdienen ook hip spul toch? (neemt niet weg dat ik de Primark, zeeman etc. ook prima vind voor kids! Het is maar net hoe jij als ouder combineert. ;-) )
  De sale is net gestart, je hebt kortingen van o.a. 40%, en 30%………
 • Nivea verstevigende bodylotion –  Toevallig weer een Nivea product.
  Maar deze lotion heb ik laatst ontdekt en ik ben stiekem wel fan geworden.
  Een fijne lotion die snel intrekt. Met een milde geur. Niet te veel poespas. Zo kan je daarnaast nog gewoon een geurtje op doen. ;-)
  Eerder had ik altijd fruitige lotions. Maar dan rook ik dit de hele dag en miste ik mijn geurtjes.
  Daarnaast zou je een iets stevigere huid moeten krijgen van deze lotion. Tja, of dit echt door de lotion komt?? Geen idee.
  Ik gebruik het nu ruim een maand en merk wel dat mijn buik steviger wordt. Maar dit kan ook komen omdat ik mijn spieren train e) sport! Haha..Ach.. mijn vel blijft er altijd gok ik. er hebben immers twee kids in mijn buik gezeten.Fruitfles
 • Fruitfles – Het begint een rage te worden… Fruitflessen! Ik vond het eerder onzin en pakte zo wel een glas water.
  Nou, daar kom ik bij deze op terug! Wat een fijne aankoop. Het water smaakt net iets lekkerder.  Je kan oneindig variëren met fruit e.d. om verschillende smaken te creëren.  Watermeloen/munt is één van mijn favorieten. En ook nog eens een geweldige dorstlesser.  Die van mij komt bij Bol.com vandaan. Maar je koopt er al eentje vanaf €6,95,-

Zoals je ziet best leuke aankopen gedaan!
Uiteraard heb ik deze mand meer gekocht. Maar deze wilde ik zeker met jullie delen.

Liefs Sandra x

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge