Help, ik ben moeder! 

Geweldig, je bent moeder! Maar vraag jij je ook wel eens af waar jou IKmomenten zijn? Ik namelijk wel! 

Druk, druk..

Sowieso sinds de tweede ben je drukker, je bent eigenlijk de hele tijd bezig met het verzorgen van je kinderen en daarnaast de man des huizes. En vergeet de andere dagelijkse dingen niet!

Boodschappen, huishouden, regeldingen, afspraken bij de huisarts/tandarts, het naar school gaan, zwemles etc. Prima dat dit gebeurt, je hebt niet voor niks kinderen en bent minder gaan werken of hebt er voor gekozen om thuisblijfmama te zijn.

Maar wat wij moeders vaak vergeten…. De man des huizes kan ook wel bijdragen aan dit alles. Nu zit het in de genen denk ik. Vrouwen verzorgen en regelen nu eenmaal graag alles. Dit neemt natuurkijk niet weg dat wij ook nog IK zijn! Uiteraard logisch dat wij iets meer betekenen in dit alles dan (vaak) de hoofd kostwinner. Maar ik ben er persoonlijk wel achter gekomen dat ik mezelf vergeten was de laatste paar jaren.

Lees hier verder, mijn persoonlijke verhaal over hoe ik erachter kwam dat ik meer ben dan moeder en partner van..

IMG_0108-0.png

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

  1. Klopt helemaal hoor! Mijn man helpt gelukkig ook mee bij ons thuis. Ik doe wel het meeste, maar ben ook vaker thuis. Maar als hij een keer wat meer moet doen, vindt hij het helemaal niet erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge