Handig zo’n Klender !

Met een gezin heb je veel te plannen!

Ha, ik heb wat handigs ontdekt Klender! En omdat ik denk dat jij als moeder met een druk gezinsleven hier baat bij kunt hebben, deel ik vandaag mijn bevindingen over de handige app!

Afspraken hier en afspraken daar…

Hoe kun je nou in hemeltjes naam alles onthouden met een druk gezinsleven?! Want die kleine heeft een kinderfeestje hier en de oudste moet zwemlessen daar, de man des huizes heeft een vergadering en jij moet naar de tandarts. Het zijn slechts voorbeelden van afspraken die wij als moeders allemaal moeten onthouden. Als ik eerlijk ben werkt een gewone agenda hier voor geen meter. Wij hebben nu een familie kalender hangen, maar ook hierbij vergeet (de man vaak) je soms dingen te noteren omdat je op sommige momenten je familie kalender nou net niet meegenomen hebt, want zeg nou zelf; handig zijn ze alleen voor thuis. ;-) En zoals ik al zei: een agenda werkt voor geen meter! Die zwerft rond in huis of zit in je tas en dan kan de man alsnog niks noteren. Tja… hoe moet je dan alles bijhouden?

Digitaal gekoppeld

Vandaag was ik bij iemand die een kalender app had waar zowel zij als haar man afspraken in kunnen zetten. Dat klinkt ideaal dacht ik. En zo ging ik Google-en en kwam ik uit bij Klender.

Klender is een kalender (app) waarin je met meerdere beheerders, via je e-mailadres je afspraken kunt organiseren. Ook kun je naast de beheerders, in ons geval ik en mijn man, andere gezinsleden toevoegen. Zoals je kinderen. Elk persoon heeft zijn eigen kleur, deze kun je overigens zelf bepalen. Naast het vrolijke kleurtje staan ook de initialen in het overzicht. Mocht je eens niet meer weten welk kleurtje bij wie hoort. ;-)

Overzicht

Je kunt zelf kiezen hoe je de kalender wilt overzien. Zelf vind ik de lijstweergave zoals hier boven erg handig. Maar soms heb ik meer aan het maandoverzicht en dan kun je echt heel makkelijk schakelen. Dan kun je bijvoorbeeld naar verjaardagen, naar weekoverzicht, vandaag etc.

Afspraak toevoegen

Een afspraak toevoegen gaat heel makkelijk. Je drukt op de + en kiest voor wie je iets in de kalender zet, ( allemaal kan ook!) wat voor afspraak het is, op welke locatie het is en als je het nodig vindt kun je het nog verder toelichten, zelfs met adres op de kaart zodat ook je man de danslessen kan vinden! ;-) Handig!

Is het wat?

Ja, deze app zorgt voor veel overzicht. Want als ik nu iets toevoeg, komt het bij mijn man ook in de kalender te staan. Zo kunnen wij toch bijna niks meer vergeten of dubbel afspreken ?! En als je het handig vindt, kun je zelf reminders instellen. Overige handigheden zijn de todo-list, boodschappenlijstje en een adressenboek die je kunt gebruiken.

Lijkt het jou ook wat? Hier kun je de Klender app vinden.

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge