GAMBA de dappere muis ! + Winactie

Zo klein, maar dol op avontuur!


“Dit gaat natuurlijk over Gamba, een muis die dol is op avontuur. Ongeacht zijn kleine lengte is niks te gek voor hem. Samen met zijn vriend begint hij aan een super spannende reis naar zee. Tijdens deze reis ontmoeten ze Timmie, een bang muisje die zegt dat zijn familie en vrienden iets is aangedaan door een bende wezels. Wezels die ook op het eiland wonen. Timmie heeft eerder om hulp gevraagd aan de zogenaamde dapperste muizen: de scheepsmuizen, maar helaas! Gamba vindt het zielig voor Timmie en belooft dat hij samen met zijn vriend met een oplossing komt. Om zo Nero de wezel en zijn bende te verslaan. ”

Film pret

In het kort heb ik deze spannende en avontuurlijke film ” GAMBA” voor jou samengevat. Ik wil natuurlijk niet alles verklappen! Vanaf 6 jaar kan er gekeken worden naar dit leuke avontuur van het dappere muisje. Zitten jouw kids straks ook op het puntje van hun favoriete plekje op de bank?! Je kunt de film kopen vanaf €9,99,- bij Bol.com maar…….

Winnen!

Winnen is natuurlijk veel leuker! Ik mag in samenwerking met Just 4 kids 2 iTunes codes weggeven en een dvd verloten! Dus je kunt 3 x kans maken op deze avontuurlijke film! De film blijft na het activeren van de code altijd geldig via iTunes. Doe je mee?! Slecht een reactie onder mijn post ( of posts o exa kans te maken..) is genoeg. Succes! De winnaar maak ik vrijdag 26 mei bekend.

* Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Just 4 Kids.
Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge