F*ck IT!

IT komt terug, maar van mij mag hij wegblijven!

Ooooo wat krijg ik de kriebels bij de trailer van de film IT! Eigenlijk niet alleen bij deze film maar gewoon bij alle clowns! Brr…. Maar sinds deze film wordt aangekondigd zie je het ineens wat vaker voorbij komen. Nou, ik ben daar niet zo content mee!

Creepy!

Spanning en sensatie daar houd ik wel van, maar als dit in combinatie is met rare figuren… Nee, dan pas ik! Ik vind dit echt f*cking creepy! Zo ontwijk ik altijd Deventer op stelten, paspoppen, verklede figuren en CLOWNS! Man wat kan ik hier naar van worden. Uiteraard moet je je met kinderen soms over je “angsten” heen zetten en loop ik met de kinderen “vrolijk” naar Bolle de beer en andere animatie figuren. Dat doe ik in de hoop dat mijn kinderen dit niet zo eng zullen vinden. Geloof alleen niet dat het werkt. Sowieso de oudste heeft mijn “angst” over genomen en ontwijkt deze vriendelijke figuren. En ik geef haar geen ongelijk. Hahaha..

Andere creepy films

Het gekke is dat ik wel naar andere creepy films kan kijken. Zolang er maar geen vage figuren in zitten. Ik houd op zich wel van horror want je zit dan helemaal in een film en zo uit het niets schrik je je de tering! Hahaha.. Hier kan ik dan altijd zo om lachen. Ook al is het altijd weer heel voorspelbaar. De telefoon doet het niet, het is donker, het griezelige muziekje… maar, dit is toch juist grappig? En hoe erg je je soms ook irriteert aan zo’n film, je wilt hem uit kijken! Maar naar deze film ga ik dus echt NIET! Brrrrrrr….

Ga jij?

Mocht jij nou wel naar deze gruwelijke clown film willen gaan, hij draait rond 8 september in de bioscoop. Succes! ;-)

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge