Ik ben fan van Zalando lounge!

Voor weinig shop je leuke merken!

Jongens, wat ben ik fan van Zalando lounge! En nee,dit is geen advertorial.

Koekeloeren!

Regelmatig koekeloer ik rond in de app van Zalando lounge. Verschillende merken komen voorbij voor spot prijzen! Met een gezin is dit ideaal. Wij zijn van die mensen die goede schoenen erg belangrijk vinden, hier bezuinigen we dan ook niet op. Maar wel proberen we schoenen in de uitverkoop te scoren! Qua kleding kopen wij niet altijd merk, want wij kopen dan gewoon wat wij leuk vinden. Dit kan bij de Primark, Hema, Zeeman en C&A… niks mis mee! Maar de ervaring leert dat wij soms best een dure smaak hebben. Hihi… En dan gaan wij dus vaak op koopjesjacht. En meestal eindigen we dan toch weer op de bank in de Zalando app. Voor iedereen is er wel weer eens iets leuks in de aanbieding. Zo kopen wij er jassen, schoenen, broeken, truien, horloges etc. Soms met de pech dat iets niet past of toch niet helemaal naar wens is, maar grootenseeld hebben wij wel succes!

Handige melding

Wist je dat je in de app meldingen kunt aanzetten als de actie begint van je favoriete merk? Je ziet deze onderin het hoofdmenu (zoals hierboven is afgebeeld) en kunt heel simpel de melding aanzetten voor als de actie bijvoorbeeld morgenochtend begint. Zo mis je dus niks! En weet je zeker dat het niet al voor je neus is weggekaapt. Jij blij en je portemonnee ook. ;-)

Twee paar schoenen voor nop!

Oké, nu ik toch zo enthousiast ben, deel ik gelijk mijn aankoop met jullie! Ik shopte zojuist deze twee paar schoenen (van echt leer!) van Pierce One voor maar liefst €69,90,- Daar word ik wel vrolijk van.

Maak jij ook gebruik van Zalando lounge?

Download de app voor android, Apple of bezoek hun website.

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge