Back to Facebook…

Hé hoi… hier ben ik weer!

Oké, vastberaden en met veel moed heb ik enige tijd geleden mijn Facebook vaarwel gezwaaid! Rust! Wat een heerlijk gevoel.
En nu, nu ben ik er weer.. Waarom? Nou, dat zal ik je vertellen:

Back to “Feestboek”

Als iets je rust geeft, en je het niet mist… waarom kom je er dan toch weer terug? Nou, schijnbaar verloopt (bijna) alles toch via “Feestboek” en bleek ik toch niet zo hip als ik dacht. Haha.. Zo miste ik veel “feestjes” in de zin van foto’s, kijkje op school, winkelcentrum updates etc.

“Als je foto’s wilt zien van hoe hij het heeft gehad moet je even op Facebook kijken.”

Ken je hem niet? Zoek je hem toch even op Facebook! Heb je dat niet voorbij zien komen? Het stond… Je raadt het al.. OP FACEBOOK!
Oké, oké, ik gooi alles er wel weer op. Want ja, ik wil ook wel weten hoe mijn kind op het Kinderdagverblijf speelt of wat er op de school van ons meisje allemaal gebeurt. En wanneer de extra koopdagen bij bepaalde winkels zijn. En ook die ene persoon begluren net zoals hij of zij mij begluurt! Zo gaat dat tegenwoordig. Komen we eigenlijk niet meer onderuit. Maaaarrrrr…. Ik zorg wel voor meer rust! Hoe? Dat vertel ik je graag.

Terug op Facebook maar met meer rust!

Één van de redenen om weg te gaan was de onrust die Facebook mij bracht. Dit heb ik met Instagram en Twitter veel minder. Hier krijg ik ook wel meldingen binnen, maar dit lijkt vele malen minder. Dus, nu ik dan terug ben heb ik ook bijna alle meldingen op uit gezet. Wat er allemaal gebeurd is zie ik wel als ik inlog. Want zeg nou zelf.. Hele dagen koekeloeren op Facebook wil toch niemand? Dit betekend ook dat ik mijn Facebookpagina van Hip & Moeder weer online heb. Gezellig! Ook hierbij heb ik de meldingen uit. Wil je mij “spreken”? Doe dit dan via de mail of whatsapp….

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge