Dik, dun, slank, fors, mager etc..

 

Velen kennen het liedje wel: Ben je groot of ben je klein of ergens tussen in… Ben je DIK of ben je DUN of ergens tussen in God houdt van jou! Nou, dat vind ik eigenlijk ook. Je moet te eerste gelukkig zijn met wie je bent en ten tweede dikke vette *piep* hebben aan wat anderen van je vinden. Uiteraard is gezondheid wel heel belangrijk, maar geluk begint bij jezelf. Als jij blij bent met jezelf, ben je gewoon veel gelukkiger.

 

Je ziet vaak hele dunne en lange dames voorbij komen op websites van kleding.

Soms vraag ik mij af of deze meiden wel durven te genieten van eten. (Niet allemaal maar sommigen gaan te ver in het slank zijn.) Ik laat echt niemand aan mijn eten komen. Ik hou nu eenmaal van lekker eten dit neemt niet weg dat ik een voorstander ben van gezond eten en wat beweging op zijn tijd hoort er ook echt wel bij.  Er wordt al iets meer gekeken naar de “gewone” doorsnee vrouw. Maar het blijft toch wel een dingetje in de (modellen) wereld. Want al snel ben je te “dik”. Nu zag ik op de website van People,  het model Tess Holliday. Zij is een volsanke, oftewel ” dikke” dame zoals velen haar zullen noemen. En zij heeft maat 52. Zit zij hier mee? Absoluut niet. Ze poseert vol trots. Niet alleen in gewonde kleding. Maar ook in lingerie en sexy setjes. Dit noem ik lef hebben! Want je moet stevig in je schoenen staan. Zeker als je model wilt zijn en al helemaal nu iedereen zijn mening geeft op social media. Ik zeg: respect!!

 

Nieuwsgierig geworden naar haar. Check haar Facebook. Ze heeft al zo’n 800.000 Facebook Fans!

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.