” Jij bent de leukste mama!” Al vraag ik mij soms af of ik niet voor l*l sta..

Ik ben zo’n moeder die (bijna) overal schijt aan heeft!


Jij bent de leukste!

Mijn dochter roept regelmatig dat ik de leukste mama ben! En als zij dat zegt, dan zal daar wel een kern van waarheid in zitten toch?
Ik moet zeggen, ik kan mij er iets bij voorstellen. Want als wij naar een indoor speeltuin gaan, speel ik net zo hard mee! Met zijn allen stoeien, gek doen en achter elkaar aanrennen… leuk!

Koekjes bakken, knutselen, verstoppertje spelen, in de bladeren of sneeuw rollen, de muziek op standje iets te hoog en dansen maar! Ik doe het allemaal!


Hoe gekker hoe beter!

Als het maar gek genoeg is. Dat speelt bij kinderen ook een grote rol. En als mijn dochter het dan gezellig en leuk vindt dat we met zijn allen op de bank in een onesie tv gaan kijken… Waarom niet?! Zo gebeurt het dan ook dat ik vandaag in mijn konijnen/haas onsie in huis rond loop. En nu maar hopen dat er niemand aanbelt! ;-) De kinderen hadden hun pakje aan naar de supermarkt. Verbaasd werd mij gevraagd waarom ik hem ook niet aan deed.. Nou, dat gaat mij net iets te ver! Denk ik… ;-) Haha..

Regels

Uiteraard hebben wij ook regels. Er mag bij ons veel. Maar ik ben duidelijk in wat WEL en wat NIET mag. En het lijkt erop dat hierdoor minder vaak ruzie is. Ach… wat is ruzie?! Ook hier wel eens een meningsverschil of een driftbui van één van de kinderen. Erover praten, een dikke kus en een knuffel en het is zo weer vergeten!

Ben jij ook de leukste mama van de hele wereld??

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

4 Comments

  1. Ik ren niet mee in speeltuin, vind ik niks aan. Maar ik bak zandtaartjes als de beste, help ze met make up (2006 en 2014) en kijk hun programma’s mee. 2 uur in de rij staan voor een idool leverde de titel beste mama ooit op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge