7x overal is het hetzelfde!

Het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen….

Één troost: overal is het hetzelfde! Zo ben ik regelmatig “stom” en hoor ik vaak nee, dat doe ik niet! Dus wie denkt dat ik twee zoete kinderen heb, heeft het fout! Ook mijn kinderen kunnen soms het bloed onder mijn nagels vandaan halen en dan plak ik ze het liefst achter het behang. Denkbeeldig, anders had ik al nieuw behang nodig. ;-)

Maar eerlijk is eerlijk, ondanks al die gekke, boze en driftige buien houd ik enorm veel van ze. En dit zul jij als moeder wel herkennen. Maar O wat zijn ze soms irritant! Maar hé, geloof mij, ik zeg het nog maar eens: overal is het hetzelfde!

Vandaag deel ik ” 7x overal is het hetzelfde! ” Ofwel: dingen die waarschijnlijk herkenbaar zijn:

 1. Al winkelent je kids toespreken dat ze nu echt moeten luisteren! * Zoef* en daar rent hij of zij weer weg, op de berg met netjes opgestapelde wc-rollen af… en alles gaat natuurlijk net goed….
 2. Maar van papa mag het wel! – *Zucht* we worden weer tegen elkaar uitgespeeld.. slim, dit deden wij zelf ook!
 3. Nee, doe ik niet… jij bent stom! – Potverdorie… werd ik nou zojuist stom genoemd door mijn 7 jarige dochter?! 😱
 4. *Er wordt luid gegild en geschreeuwd* Zeg, misschien kunnen jullie je volume knop iets achter zetten?! – Nou, als we die hadden hoorde je ons niet! ( Meh! 😕)
 5. Ik ben klaaaaaaahaaaaaaar!!! Maal 10000 x…
 6. Gadver, dit lust ik niet! – 5 minuten later: mag ik nog wat?!
 7. Ik ben niet moe ik wil niet zzzzzzzlaaaappeennn… zzzzzz….😴

Uiteraard weer met een dikke knipoog… En flinke dosis sarcasme geschreven… of toch niet?! En is alles gewoon waarheid… 😉

 

Deel en laat iedereen zien dat je Hip & Moeder bent!Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Hip & Moeder

Sandra – Eigenaresse van hipenmoeder.nl – Moeder van twee kids – Meisje (2010) Jongen (2013) – Blogt over van alles met betrekking tot het moederschap, lifestyle, food en nog veel meer hips! Informatief, vermakelijk en meestal met een flinke dosis humor.

3 Comments

 1. jaja heel herkenbaar ook al heb geen kinderen. maar ik zie het zelf wel een in de supermarkt. en iedere ouder gaat er anders mee om. maar ik kan mijn katten ook wel eens achter behang plakken haha ;)

 2. Keiharde waarheid! Haha, hier wel in ieder geval ondanks dat ze nog zo klein zijn.
  De oudste begint steeds meer te sputteren en bijdehand te doen dus ik hou mijn hart vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge